Uskalla ajatella toisin "Poliitikot eivät koskaan syytä sinua ahneudesta kun haluat muiden rahoja, ainoastaan silloin kun haluat pitää omasi" - Joseph Sobran

Lakien ja asetusten purkulista - Kysely

Lakien ja asetusten purkulista - Kysely

Osallistu kyselyyn ja kerro minkä tai mitkä lait, asetukset, sääntelyt ja/tai monopolit haluaisit Suomessa purkaa. Jos listassa ei ole purettavaksi haluaamasi kohdetta, voit lisätä sen muut(other) kohtaan tai kommenttilaatikkoon.

 

Kyselyyn tästä.

 

Voit kommentoida kyselyyn liittyen nimettömänä tai nimellisenä kyselylomakkessa olevassa kommenttilaatikossa tai kommentoida tähän blogiin. Kiitos.

 

Voin mahdollisesti blogata kyselyn tuloksista jos vastauksia tulee tarpeeksi.


Kyselyn tarkoitus: Lakeja ja sääntelyjä on liikaa ja monet niistä myös kyseenalaisia. Se on selvä ja niitä tulisi purkaa. Miten se toteutuisi on sitten toinen juttu, sillä demokraattisessa hyvinvointivaltiojärjestelmässähän on valuvika eli maalla ei ole omistajaa vaan vain 4 vuoden välein vaihtuvat väliaikaiset maan hoitajat. Ja kun uudet hoitajat pääsevät valtaan niin vanhoja lakeja ei pureta vaan uudet hoitajat keksivät lisää “jekkuja”. Kyselyn tarkoituksena on herättää keskustelua järjestelmästämme ja kyseenalaistaa julkista lainsäädäntöä ja tutkia mitä lakeja, asetuksia ja sääntelyjä jne. ihmiset haluaisivat purkaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat