Uskalla ajatella toisin "Poliitikot eivät koskaan syytä sinua ahneudesta kun haluat muiden rahoja, ainoastaan silloin kun haluat pitää omasi" - Joseph Sobran

EU-liittovaltio lakkauttaa kansallisen työttömyysturvajärjestelmän

  • EU-liittovaltio lakkauttaa kansallisen työttömyysturvajärjestelmän

Liittovaltioon kuuluva fiskaalinen unioni sisältää

 

 

- yhteisen budjetin, valtiovarainministeriön, verotuksen, eurobondit ja laajan verotuksen harmonisoinnin

 

- Etelä-Euroopan suurten maiden "auttaminen" ei lainana vaan lahjana (jottei lahjan antajamaan luottoluokitus laskisi) . Lahjoittajamaa joutuu täten sopeuttamaan menonsa jotta pystyy lahjoja piigs-maille jakelemaan.

 

- kansallisen työttömyysturvajärjestelmän lakkauttamisen. Se korvataan yhteisötason työttömyysturvajärjestelmällä mikä laukeaa vain jos työttömyyden määrä on tietyn suuruinen(“ylittää tietyn kynnysarvon") eli toisinsanoen Etelä-Euroopan suuret jäsenvaltiot  valta-asemineen  ovat jälleen tulonsiirtojen saajina ja Suomi maksajana. Jatkossa ei Suomessa siis makseta työttömyyskorvauksia suomalaiselle “Janille” vaan esim. espanjalaiselle “Juanille”

 

Huomioitavaa on, että fiskaalinen unioni toimii vain euroa valuuuttanaan käyttävien maiden kesken eikä  perussopimuksen muuttamistarvetta  ole käsitelty (Tanska ja Ruotsi ulkopuolella)

 

Nämä tiedot ovat peräisin Liberan julkaisemasta ja EuroThinkTank-työryhmän kirjoittamasta kirjasta Euron tulevaisuus - Suomen vaihtoehdot


**

Eilisessä Mtv3:n vaalitentissä Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb arvosteli Perussuomalaisten antaneen väärän kuvan että Kreikkaan on syydetty rahaa vaikka kyse on Stubb:n mukaan lainasta.

 

Kysymys kuuluu, miksei Stubb puhunut mitään siitä että jatkossa rahat annetaan lahjana? Stubbhan pitää euroa peruuttamattomana eli on valmis pelastamaan sen hinnalla millä hyvänsä ts.  myymällä maansa ja tuhoamalla sen tulevat sukupolvet (EU-liittovaltio)

 

Euroopan unionia on markkinoitu vapaudella, sivistyksellä, rauhanprojektina yms. Tämä on irvokasta, koska EU-liittovaltio edustaa kaikkea muuta kuin niitä vai mitä sivistynyttä tai vapautta on siinä kun ihmiset pakotetaan muutaman päättäjän tahtoon?...

EU-liittovaltio on pelottavan totalitaristinen hanke, se on EU-poliitikkojen ja piigs-maiden paratiisi ja suomalaisten helvetti.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

ulf fallenius

No kun katsoo Suomen viimeaikaista menestystä niin liitto valtio,Eurobondit ja niin edelleen voisi olla hyvä asia meille koska olemme kovaa vauhtia menossa autettavaksi maaksi niin huonosti asiat on.

Anna-Leena Nieminen
    “Meidän pitäisi vapauttaa itsemme siitä ajatuksesta, että toiminta tapahtuu valtioiden välillä. Toiminta tapahtuu ihmisten välillä ja yrityksien, jotka tuottavat siellä täällä!"
      - Hans-Hermann Hoppe

Toimituksen poiminnat